Květen 2011

Fotka měsíce: Červenec

28. května 2011 v 20:31 | Terča
Tak a máme tu další hlasovánú o fotku měsíce
tentokrát na Téma: Mamma Mia!

1. fotka

2. fotka

3. fotka

4. fotka

5. fotka

Fotka měsíce Červen

27. května 2011 v 19:36 | Terča

fotka číslo 4♥
A myslím si že jsete vybraly velmi dobře!

Meryl v Televizi

25. května 2011 v 22:06 | Terča
Dne 27.května se můžete těšit na televizi Doma ve 20:35 hodin na skvělý film Smrt jí sluší.
Rozhodně doporučuji!
I když já konkrétně se bohužel nemám kde koukat, ale vy ostatní si to užijte!

O filmu:
Černá triková komedie vypráví o odkvétající filmové představitelce naivek Madeline (Meryl Streep), jejím slabošském manželu Ernestovi (Bruce Willis) a intelektuálce Helen (Goldie Hawn), bývalé nejlepší kamarádce Madeline a někdejší snoubence Ernesta. Ti tři mají něco společného - všichni překročili padesátku a místo aby jejich životy a kariéry nabíraly na obrátkách, klesají strmě ke dnu. Ernest, dříve špičkový plastický chirurg, se dal na pití a skončil jako ¨maskér¨ mrtvol, z Helen se po rozchodu s ním stala neperspektivní sádelnatá troska, z níž ztrácejí nervy i její psychiatři, a také Madeline si stále víc uvědomuje, že doba, kdy se všichni muži kořili jejím půvabům a svět jí ležel u nohou, je dávno pryč. Ale všechno se dá změnit. Zvláště pokud do hry vstoupí záhadná čarodějka Lisa Van Ruhmann (Isabella Rossellini), disponující elixírem věčného mládí.


zdroj: csfd.cz

Mé ceny od blogu cher-love

22. května 2011 v 20:26 | Terča
Nejdříve bych chtěla moc moc poděkovat za tyto ceny, vážně se mi hrozně líbí a myslím, že se vám tyk budou líbit!
Tak ještě jedou a naposledy! DĚKUJI MOC! blog: www.cher-love.blog.cz

Diplom za Bleskovku: imagebam.com

Avatar za poznávačku:
imagebam.comimagebam.com

Wall za Kdo je to:
imagebam.com

:-) Myslím, že jsou vážně pěkné! :-)

Moje psaní! :-)

17. května 2011 v 19:38 | Terča
Ahojky všichny, chtěla jsem vás poprosit jestli byste mi neporadili jak vytvořit své vlastní video! Po případě bude-li třeba něco stahovat, tak kde si to můžu stáhnout. Díky za každou radu! Vaše Terča♥


Chceš se spřátelit?

14. května 2011 v 19:41 | Terča

AFFS


Pokud se chceš spřátelit zadej do komentářů:
přezdívka
blog
o čem je tvůj blog
proč se chceš spřátelit
jak ses o mém blogu dozvěděl
souhlasíš s pravidlem

Pravidlo: Budeš obíhat aspoň jednou týdně a zanecháš komentář (tak poznám že opravdu obíháš).
Myslím, že jedno pravidlo se dá hravě dodržet, a pokud máte svůj blog rádi (tak jako já ten svůj), neměl by to pro vás být problém.


Meryl v Tv! :-D

10. května 2011 v 19:10 | Terča
15. květnaTv BarrandovKlid noci14:55
21. květnaNovaBratři jak se patří15:55
21. květnaPrimaĎábel nosí Pradu20:00

1. 2.


3.

Happy birthday Grace!

9. května 2011 v 16:50 | Terča
Dnes 9. května má 2. nejmladší dcera Meryl Streep narozeniny, tak přeji hodně štěstí zdraví a lásky ♥♥♥♥

Elle Magazine (USA, June 2007)

9. května 2011 v 8:48 | Terča

Don Gummer

6. května 2011 v 7:00 | Terča |  Don Gummer
Povolání: Sochař
Věk: 67
Datum narození: 12. 12. 1946
Místo narození: Louisville, Kentucky
Znamení: Střelec


Don Gummer se narodil 12.12.1946 v Louisville, Kentucky, je americký sochař.
Gummer vyrůstal v Indianapolis. Studoval na Ben Davis střední škole v Indianapolis a pak na Herron (škola umění - rovněž v Indianapolis). Od 1966 do 1970 studoval na Vysoké škole muzeum výtvarných umění v Bostonu Massachusetts a pak ukončil studium na Yale škole umění.

Jeho první práce se soustředí hlavně na deskách stolu a nástěných-zamontovaných sochařství, ale v roce 1980 se přesunul k velkým stojícím pracím (často v bronzu). V roce 1990 dodal řadu dalších materiálů, jako je nerezová ocel, hliník a barevné sklo.

Roku1978 se Gummer oženil s herečkou Meryl Streep. Mají čtyři děti. Byl předtím ženatý s 'Lucas Peggy' v Indianapolis. Gummer se setkal se Streep v roce 1978 prostřednictvím jejího bratra Harryho Streep poté, co její snoubenec John Cazale zemřel na rakovinu kostí březnu téhož roku.

V únoru 1979 Streep otěhotněla se svým prvním dítětem. Jejich syn Henry Wolfe Gummer se narodil 13.listopadu. Potom měli tři dcery jménem Mamie, Grace a Louisa.




zdroj: osobnosticz, google

Louisa Gummer

5. května 2011 v 7:00 | Terča |  Louisa Gummer
Datum narození: 12.6. 1991
Věk: 22 let
Znamení: Blíženci


Louisa Gummer, nejmladší ze čtyř dětí Meryl Streep a Dona Gummera. Má tři starší sourozence, Henryho, Mary (Mamie) a Grace.

Grace Gummer Grace Gummer, Mimi Gummer and Louisa Gummer attend the CHANEL and Tribeca Film Festival Artists' Dinner at Odeon on April 23, 2009 in New York City. (Photo by Thos Robinson/Getty Images for CHANEL) *** Local Caption *** Grace Gummer;Mimi Gummer;Louisa Gummer Meryl Streep and husband Don Gummer and daughter Louisa Gummer..posing for photographers at The American Premiere ofzdroj: google

Grace Gummer

4. května 2011 v 7:00 | Terča |  Grace Gummer
Povolání: Herečka
Věk: 28
Datum narození: 9. 05 1986
Místo narození: Connecticut, USA
Znamení: Býk


Grace (Jane) Gummer narozena 9. května 1986 je americká herečka. Její umělecké jméno je Jane Gray. Dcera herečky Meryl Streep a sochaře Dona Gummera. Grace vyrůstala v Los Angeles a v Connecticutu s bratrem Henrym a sestrami Mamie Gummer a Louisou.

Po absolvování Vassar College v oboru dějiny umění a italštiny si Grace zahrála v roce 2008 společně s Lukášem Bärfusem v divadelní hře Sexuální Neurózy našich rodičů.

Od roku 2010 začala hrát v seriálu Gigantic.

Filmography
2011 -Larry Crowne
2011 -Margin Call role: Lucy
2010 -Bashert role: Abby
2010 -Meskada role: Nat Collins
1993 -Dům duchů (House of the Spirits, The) role: Clara del Valle Trueba - as a Child(as Jane Gray)


zdroj: osobnosti.cz

Mamie Gummer

3. května 2011 v 8:00 | Terča |  Mamie Gummer
Povolání: Herečka
Věk: 30
Datum narození: 3. 08.1983
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA
Znamení: Lev



Mary Willa "Mamie" Gummer se narodila 3. srpna 1983 a je dcerou sochaře Dona Gummera a herečky Meryl Streep. Díky profesi matky, se Mamie poprvé před kamerou objevila už v několika měsících jako filmová dcera Meryl a Jacka Nicholsona ve filmu Mikea Nicholse Hořkosta ve snímku Ten Večer.
Mamie studovala obory drama a komunikace na Northwestern University, které absolvovala v roce 2005.

Zajímavostí zůstává, že jsme Mamie mohli zahlédnout také ve filmu Ďábel nosí Pradu, kde Meryl Streep ztvánila jednu z hlavních rolí. Nestalo se tak, protože krátká scéna, v níž se Mamie objeví jako obsluha v kavárně Starbucks, kam Anne Hathaway, alias Andy, chodí pro kávu své nadřízené, nakonec skončila na podlaze střižny. Zůstává ale k zvěčněná v bonusech k filmu.


Filmography
2010 -The Ward role: Emily
2010 -Twelve Thirty role: Maura
2007 -Ten večer (Evening) role: Lila Wittenborn
2006 -Skandál (Hoax, The) role: Dana
1986 -Hořkost (Heartburn) role: Annie Forman



Henry Gummer

2. května 2011 v 8:00 | Terča |  Henry Gummer
Povolání: Herec, zpěvák
Věk: 32
Datum narození: 13. 11. 1979
Místo narození: New Jersey, USA
Znamení: Štír
Henry Gummer celým jménem Henry Wolfe Gummer, se narodil 13.listopadu 1979 ve znamení štíra. Jeho matka je slavná herečka Meryl Streep ho čekala, když točila svůj první Oscarový film Kramerová vs. Kramer. Je to nejstraší dítě Meryl a amerického sochaře Dona Gummera.
Má ještě tři mladší sestry herečku Mamie Gummer, herečku Grace Gummer a Louisu. Hodně se na něm podepsala práce matky. Možná proto se stal hercem, ale více se věnuje zpěvu. Působí v rockové skupině Bravo Silva.










zdroj: osobnosti.cz

Meryl v TV

2. května 2011 v 6:00 | Terča

Meryl v TV

5.květnaTV BarrandovDark Matter22:05