Mamie Gummer

3. května 2011 v 8:00 | Terča |  Mamie Gummer
Povolání: Herečka
Věk: 30
Datum narození: 3. 08.1983
Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA
Znamení: Lev



Mary Willa "Mamie" Gummer se narodila 3. srpna 1983 a je dcerou sochaře Dona Gummera a herečky Meryl Streep. Díky profesi matky, se Mamie poprvé před kamerou objevila už v několika měsících jako filmová dcera Meryl a Jacka Nicholsona ve filmu Mikea Nicholse Hořkosta ve snímku Ten Večer.
Mamie studovala obory drama a komunikace na Northwestern University, které absolvovala v roce 2005.

Zajímavostí zůstává, že jsme Mamie mohli zahlédnout také ve filmu Ďábel nosí Pradu, kde Meryl Streep ztvánila jednu z hlavních rolí. Nestalo se tak, protože krátká scéna, v níž se Mamie objeví jako obsluha v kavárně Starbucks, kam Anne Hathaway, alias Andy, chodí pro kávu své nadřízené, nakonec skončila na podlaze střižny. Zůstává ale k zvěčněná v bonusech k filmu.


Filmography
2010 -The Ward role: Emily
2010 -Twelve Thirty role: Maura
2007 -Ten večer (Evening) role: Lila Wittenborn
2006 -Skandál (Hoax, The) role: Dana
1986 -Hořkost (Heartburn) role: Annie Forman


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Lucka Lucka | Web | 4. května 2011 v 22:39 | Reagovat

Na tý úplně první fotce to není Mamie, ale je to Grace ;)

2 Terča Terča | Web | 5. května 2011 v 6:28 | Reagovat

aha taky sem si říkala že se nějak nepodobá :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama