Říjen 2011

Fotka měsíce prosinec

31. října 2011 v 18:20 | Terča
Jelikož se Merylin manžel (Don Gummer - pro neznalé) v prosinci roku 1946 12.12. narodil v Louisville. Kentucky,
tak právě na měsíc prosinec jsem vybrala.........

Fotka měsíce listopad

31. října 2011 v 17:51 | Terča
Fotka měsíce listopad se stala fotka č. 3
Správně by to mělo být že byly nerozhodně, ale jelikož měly obě dvě stejný počet hlasů, tak sem svůj jeden ze dvou hlasů odečetla fotce č.1 pro kterou jsem hlasovala a výhercem se stala fotka číslo 3

Výsledky:

č. 1.............. 50% (5) - 1
č. 2.............. 0% (0)
č. 3.............. 50% (5)




Joe Papp in Five Acts

28. října 2011 v 10:27 | Terča
Dne 26.10. se Meryl objevila na Joe Papp in Five Acts, na fotkách můžete vidět i Kevina Klinea, z filmu Sophiina volba.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Nové focení

25. října 2011 v 20:04 | Terča
Velmi se vám všem omlouvám za to že jsem sem nedala Merylin nově nafocený hotshoot, ale nějak mě to nenapadlo, až teď, když to vidím na ostatních blozích o Meryl.

Takže, Meryl na novém focení pracovala ve spolupráci s nikým jiným než s Annie Leibovitz.


imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com


Glenn Closeová: Na roli Alberta Nobbse jsem čekala devětadvacet let

23. října 2011 v 9:34 | Terča

Glenn Closeová: Na roli Alberta Nobbse jsem čekala devětadvacet let

Je jasné, že příští předávání Oscarů ovládnou dva velmi silné snímky dvou z nejvýraznějších hollywoodských talentů - Meryl Streepové a Glenn Closeové.

Moje KIkinka ........................ : = - (

20. října 2011 v 15:29 | Terča
Dnes 20.října 2011..... Mi umřela po 6 měsících soužití se mnou v mém pokoji,
můj nejmilovaněší papoušek (Agapornis růžohrdlý) Kikinka Plačící
Tak jsem se rozhodla, že každý rok 20.10. budu slavit den kdy mi umřela
na její počest. Možná se někomu zdá že můj vztah ke Kikině je nějaký......
ale snad se najde někdo kdo mě chápe. Plačící




moje Kikinka.........



Dárek k svátku

16. října 2011 v 14:08 | Terča
Jak možná někteří z vás ví, tak včera byl svátek: Tereza (tudíž můj a holčiny z blogu meryl1.blog.cz)
Chtěla bych se vám pochlubit, co sem k svátku dostala.


K svátku jsem dostala lístek na 14.12. do divadla na Vinohradech na inscenaci Ideální manžel, sice jsem tento dárek dostala už ve čtvrtek, ale myslím že mou radost by nepředčil žádný jiný.


Takže moc gratuluji k svátku Merylce!


Ocenění - Meryl Streep

15. října 2011 v 12:27 | Terča
Mezi léty 1978 a 2004 Meryl Streep získala na 38 ocenění od organizací jako jsou "National Society of Film Critics", "the New York Film Critics Circle", "the Los Angeles Film Critics Association", "Golden Globes Awards", "People's Choice Awards", "Cannes Film Festival", "Gotham Lifetime Achievement Awards", "Berlin International Film Festival", "SAG Awards", "BAFTA Awards", a také "the Australian Film Institute" a další.


RokCenaVýsledekKategorie
2010OscarNominaceHerečka hlavní role
Julie a Julia
2009OscarNominaceHerečka hlavní role
Pochyby
2007OscarNominaceHerečka hlavní role
Ďábel nosí Pradu
2003OscarNominaceHerečka vedlejší role
Adaptace
1996OscarNominaceHerečka hlavní role
Madisonské mosty
1986OscarNominaceHerečka hlavní role
Vzpomínky na Afriku
1983OscarVýhra Herečka hlavní role
Sophiina volba
1980OscarVýhra Herečka vedlejší role
Kramerová versus Kramer
1979OscarNominaceHerečka vedlejší role
Lovec jelenů


Great Hope Springs

9. října 2011 v 10:34 | Terča

Další fotky z Great Hope Springs


A jsou tu další fotky z Great Hope Springs, tyto fotky jsou ze dnů 30. září - 4. října
Nepamatuju si, že by když se natáčelo The Iron Lady byly tak často na inernetu nějaké fotky, a u Great Hope Spring máme každý týden na internetu další a další fotky. Všechny fotky mají zdroj simplystreep.com


článek - the iron lady

8. října 2011 v 20:53 | Terča
Na internetu se objevil článek o The Iron Lady

promotional001.jpg 201111vanityfair001.jpg 201111vanityfair002.jpg


Životopis - Zlata Adamovská

7. října 2011 v 20:37 | Terča

Životopis

věk: 53
datum narození: 9.3. 1959
místo narození: Praha, ČR
výška:
170cm
velikost nohy:
40
(všechny tyto informace jsou ověřeny mnou - Terčou od p.Adamovské)
Zlata Adamovská


Zlata Adamovská je populární česká herečka. K herectví se občas dostala již za studia na Pražské konzervatoři, kterou absolvovala v roce 1980. Do pevného divadelního angažmá se dostala v MDP a mezi její první role patřilo ztvárnění Jitky ve filmu Běž, ať ti neuteču. V roce 1990 přešla do pražského Divadla na Vinohradech. Na jevišti se se Zlatou Adamovskou setkáváme ve významných rolích klasického i moderního činoherního repertoáru.
V televizních rolích ji bylo možné často spatřit na přelomu 70. a 80. let, na počátku 90. let se proslavila rolí zpěvačky Evy Adamové v seriálu Hříchy pro pátera Knoxe. V současné době se dostala do širšího povědomí díky roli Běly Páleníkové v seriálu Ordinace v růžové zahradě.
Uplatnila se i na poli dabingu, namluvila např. více než 20 filmů s Meryl Streepovou.
Je provdaná za spisovatele, moderátora, scénáristu a publicistu Radka Johna, s kterým má dvě děti: Barbaru a Petra.

Zlata AdamovskáZlata Adamovská

Zlata Adamovská
Zlata AdamovskáZlata Adamovská







Zlatiny nej......

7. října 2011 v 19:24 | Terča
Nejoblíbenější


Barva: bílá
Květina: orchidej
Zpěvačka, zpevák: Jaromír Nohavica
Vůně: After Five od Elizabeth Arden
Kosmetika: Clarins, Kérastase
Roční období: léto
Místo v ČR: Praha
Místo v zahraničí: Francie, Provence
Ovoce: lesní plody
Jídlo: Králík ,,cibulář" od maminky
Dezert: ,,horká láska" v penzionu ,,U svatého Urbana" v Mikulově
Sladkost: belgické pralinky
Restaurace: Zlatá Praha v hotelu Intercontinental
Nápoj nealko: voda
Nápoj alko: víno
Herečka, herec: Meryl Streep
Spisovatel: Stefan Zweig
Malíř: Vladimír Suchánek
Místo v bytě: ložnice
Šperk: přívěsek s perlou
Hudba: melodická v jakémkoli žánru
Divadlo: Ungelt
Představení: Na útěku
Role: Zita Gráfová ve filmu Milenci a vrazi
Motto: Život je jako jazzová trubka, když do ní nefoukáš, nic z ní nevyjde.
Sport: jen z dálky
Relax: spánek
Činnost: cestování
Dopravní prostředek: automobil
Vtip: s pointou
Obchod: s dobrým výdělkem


Zlata Adamovská - Ocenění

7. října 2011 v 18:53 | Terča

Ocenění a Nominace Zlaty Adamovské:


Český lev 2004
- Nejužší nominace Nejlepší hlavní ženský herecký výkon
(za film Mileni a vrazi)

Anno 2007 - 2. místo v kategorii Nejoblíbenější žena roku

Anno 2008 - 1. místo v kategorii Nejoblíbenější žena roku

Týtý 2008 - 2. místo v kategorii Herečka

Anno 2009 - 2. místo v kategorii Nejoblíbenější žena roku

Ceny Františka Filipovského 2010 - Nejlepší ženský herecký výkon v dabingu (za dabing Meryl Streep ve filmu Pochyby)



Divadelní role - Zlata Adamovská

7. října 2011 v 18:19 | Terča
Divadlo Ungelt

2012
Sklenice vody........ Scribe (vévodkyně)

2011
Vzpomínky zůstanou ........ Prunella Sommerset

2009
Na útěku ........ Margot

Divadlo na Vinohradech

2010
Fidlovačka aneb Kde domov můj ........ Antonie Mastílková

2009
Zkouška orchestru ........ Houslistka
Mumraj ........ Jelizavéta

2006
Ideální manžel ........ Paní Cheveley

2005
Výměna ........ Licky Elbernof
Donaha! ........ Paní Lukowská

Filmography - Zlata Adamovská

7. října 2011 v 17:07 | Terča
2012
Probudím se včera ......... matikářka

2011
Vyprávěj .........

2009
Peklo s princeznou ........ Královna Viktorie

2008
Svatba na bitevním poli aneb Hodiny před slávou ........Touchynová

2006
Ordinace v růžové zahradě ...... MUDr. Běla Valšíková (Páleníková)
Slečna Guru ....... Irena
O šípkové růžence ........ víla Týna
Poslední kouzlo ........ Královna Ljubica

další fotky Great Hope Springs

4. října 2011 v 20:25 | Terča
Na internetu se objevily další fotky s nově natáčeného filmu Great Hope Springs

onset2011093001.jpg
onset2011093002.jpg
onset2011093003.jpg
onset2011093004.jpg
onset2011093005.jpg
onset2011093006.jpg
onset2011093007.jpg
onset2011093008.jpg
onset2011093009.jpg
onset2011093010.jpg
onset2011093011.jpg

Happy birthday Petr!

2. října 2011 v 18:54 | Terča
Dnes 2.10. slaví své 63. narozeniny oblíbený herec Petr Štěpánek alias Eduard Valšík, tak vše nejlepší do dalších let!

Povolání: Herec
Věk: 63
Datum narození: 2. 10. 1948
Místo narození: Praha, Československo
Znamení: Váhy
Výška: 179 cm


Meryl v Televizi

2. října 2011 v 17:11 | Terča
Jen vám chci všem připomenout, že dnes večer ve 20:00 je na Primě Smrt jí sluší